Amir Stokis Powergold Puchong, USJ, Subang Jaya, Petaling Jaya, KL

Tahniah diucapkan kepada Amir, Stokis Powergold Puchong, USJ, Subang Jaya, Petaling Jaya, KL kerana menyertai Powergold dalam menyahut saranan Powergold menyimpan emas sekurang-kurang 1 gram 1 bulan 1 keluarga.


Tahniah juga kepada Amir kerana sudi berkongsi ilmu pengetahuan mengenai emas kepada orang ramai.. mudah-mudahan makin ramai masyarakat yang celik emas..Powergold bukanlah satu syarikat yang menjalankan program skim cepat kaya atau skim emas eta.. Kenali Powergold lebih lanjut..

Semakin hari semakin ramai yang telah menyertai Powergold. Plan Powergold menjadi tarikan kepada ramai orang menyertai PowergoldPowergold memperkenalkan 3 konsep di dalamnya iaitu Saving, Trading dan Netwoking. yuran ahli yang rendah dan tidak membebankan sesiapa sahaja yang ingin menyertai Powergold.

Ketulenan emas Powergold memang tidak dapat dinafikan lagi. Baru-baru ini emas Powergold telah di paparkan di rancangan Nona Tv3.

Kepada mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Powergold serta ingin menyertai Powergold, anda boleh hubungi:

SMS/Whatsapp Amir 012-9596873

Jom simpan emas 1 gram 1 bulan 1 keluarga

0 comments:

Popular Posts